Címkék

Webész

Egy webfejlesztő mindennapjai.

Feedek

Kivonulás 1.1

2009.11.25. 10:08 | tatarbj | Szólj hozzá!

Címkék: css zh drupal nóri localhost

Sikerült az este távoli gépen szórakozni. Először a skype csodálatos képernyő megosztását akartam volna használni, de nem ment. Utána vnc-t telepítettünk a kollega és én is. Az se akarta az igazat, végülis a mikrofonom is bedöglött, a hibák minimum párosával jönnek. A notebookomban szerencsére van beépített mikrofon, a jobb oldalán... Ami ugye halk, tehát egy döntöttt notebookba beszélve sikerült migrálni egy acquia drupalt. Kollegánál ott volt a rendszer, szórakozzon vele localhoston, firebugról még sosem hallott, a css-sel ismerkedik. Még jó, hogy nem arra kértem, hogy rajzolja meg alapból az egész dizájnt az oldalhoz és majd én rendbe szedem.

Szóval a következő napokban otthon leszek. Néhány dolgot át kell gondolnom, Nóri marad Pesten, holnap neki zh pótMatekból.

Vigyázz 'Szentmiklós, megyek 5 napra! (Utoljára ilyen nyáron volt)

A bejegyzés trackback címe:

https://webesz.blog.hu/api/trackback/id/tr341550939

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása