Címkék

Webész

Egy webfejlesztő mindennapjai.

Feedek

Ágrajz

2009.11.27. 00:38 | tatarbj | Szólj hozzá!

Címkék: drupal psd gyorsprojekt

Így estére picit leeresztettem. A mai nap két projekttel aktívan foglakoztam, egy dj-s lappal, amivel nagyon rég óta húzódik a munka, mert nincs tárhely, ill. most már van, csak a domain nincs ráirányítva. Így picit nehéz haladni. A másik meló pedig reggel esett be, keddre kész kéne legyen, azt ígérték holnap estig kapom hozzá a psd-t meg az ágrajzot - itt vajon mire gondoltak?

Szóval ezen is gondolkodtam ma, hogy mi lehet az az ágrajz. Megfejtések konkréte nem születtek, de azért valami hasonlóra gondolok: adott egy fa, annak adottak ágai; ha A ág rajta van a fán, akkor tartalmazza a fa az ágat, ha nincs, akkor nem; alá-felé rendeltség van köztük. Valahogy. Hát nekem ez az ágrajz. Valakinek valami más?

A bejegyzés trackback címe:

https://webesz.blog.hu/api/trackback/id/tr691555380

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása