Címkék

Webész

Egy webfejlesztő mindennapjai.

Feedek

Irodalom-béta

2009.12.01. 16:37 | tatarbj | Szólj hozzá!

Címkék: irodalom próza esterházy dsida parnasszus

Egy csapásra hármat. Sikerült ma három tárgyammal kapcsolatban elintéznem a jegyszerzés lehetőségét, még ha implicit módon is. Plusz a tegnapi bejegyzésemmel kapcsolatban beszéltem az illetékessel, rákérdeztem, hogy akkor most neki ez megfelelő-é-e. Hát, végülis Esterházy-val kapcsolatban azt mondta, hogy jövőre lesz "jubileum", 60 éves lesz Péter, kapcsolataim úgyis vannak (csak fel kéne őket éleszteni...), egy lap biztos lehozná. Szóval a teljes szöveget itt nem fogom közölni, egyelőre.

Sikerült meghosszabítanom a nálamlévő könyvtári könyveket, amikből már vihetnék is vissza lassan, mert nincs szükségem rá... A mai nap, este 8-ig a Központi ELTE Könyvtárban (Ferenciek tere) könyvvásár van, ami azt is jelentette, hogy odanéztem... A könyv és a vásár önmagában túlzás erre az alkalomra, mint név. Néhány kiadvány, ezek is főként régi, poros vagy olyan, ami igazából a kutyának se kell. Mégis sikerült 300 jó magyar forintért vennem 3 (!!) parnasszust, lehet kicsit arcoskodás, de a négyből (!!!!) ami ott volt, ebben a háromban van anyagom. Ami a külön probléma: az egyikről nem is tudtam. Dsida-átiratomat igaz Szentendrén írtam a táborban, de a Kassák-redivivusomat mikor lehozta a lap, akkor jelezték - mikor a Dsidát, akkor nem. Semmit. De legalább örülök most, úgyis rég voltak ezek az idők, olvasgatok kicsit.

A bejegyzés trackback címe:

https://webesz.blog.hu/api/trackback/id/tr621566663

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása