Címkék

Webész

Egy webfejlesztő mindennapjai.

Feedek

Estére

2009.11.25. 23:43 | tatarbj | Szólj hozzá!

Címkék: drupal nóri übercart

Nézegettem az ÜberCart nevű drupal modulenak a leírásait, screen- és podcasteket, találtam egy izgalmas kiegészítőt hozzá, ez pedig a Pictured Cart Block képes arra a fajta kosár megjelenítésre, amiben közvetlenül (na jó, annyira nem közvetlenül, de több, mint a semmi) a kosár felületén tudunk növelni illetve csökkenteni darabszámot. Ez mindenféleképpen izgalmas, mert nem kell mindig belemászni a kosár követlen megjelenítésébe és ott átírni a db-t, hogy mennyi is legyen benne, aztán meg frissíteni az egészet, hanem egy + meg egy - jel segítségével lehet ezeket bizgálni.

Hát így estére több nem jött belőlem, beszéltünk Nórival, szerintem még mindig tanul, holnap pótMatek zh, szorítunk neki. Ja igen, otthon vagyok, itt keresni tessék!

A bejegyzés trackback címe:

https://webesz.blog.hu/api/trackback/id/tr211552943

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása